Clubkampioenschappen 2020

Clubkampioenschappen 2020

Op 19 januari, zo vlak voor de competitie, stonden er een aantal Dordtenaren een balletje te slaan om de eer van de vereniging. De opkomst had hoger mogen zijn (de toernooicommissie maakt aantekeningen voor verbetering), maar we waren ontzettend blij met de leden die aanwezig waren en het gezellig maakten. Een speciale vermelding is voor de jeugdleden die meegedaan hebben om wat extra ervaring op te doen, klasse!

De dag begon met 3 poules waarin spelers van elke sterkte gemixt speelden. In poule A speelden Laurens, Stefan, Kevin, Ramin, Arjan, Roele en Melchior voor de punten. Laurens wist eerste te worden in de poule door alle wedstrijden te winnen. Poule B bestond uit William, Wouter, Alex, Saskia, Sean en Jason. Ook hier wist William alle wedstrijden te winnen en dus eerste te worden in de poule. In poule C gingen Thijs, Jessica, Jordy, Tamara, Peter en Lars de strijd aan. Thijs ging er hier, ook door alle wedstrijden te winnen, met de eerste plaats vandoor. Peter wist in deze poule van Tamara te winnen, wat hem de winst van de prijs voor beste jeugdlid opleverde. 

Na de poules ging iedereen door naar het afvalschema. Dit schema bleek ook redelijk volgens de plaatsingslijst te verlopen. In de halve finale wist Thijs Wouter te verslaan en ook William was Laurens te sterk. Vervolgens waren we aangekomen bij een zeer spannende finale waarin William en Thijs zeer aan elkaar gewaagd waren en allebei schitterende ballen wisten te slaan. Uiteindelijk wist William Thijs te verslaan in de 5de set boven de 10 na zelfs een aantal matchpoints tegen. Gefeliciteerd William!

Nogmaals bedankt voor alle spelers die zijn gekomen en voor de gezelligheid. De toernooicommissie gaat weer verder kijken naar volgende toernooien, waaronder de Open Dordtse en een open dubbeltoernooi. Tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie