Inschrijvingen kersttoernooi geopend

Inschrijvingen kersttoernooi geopend

Het seizoen is weer ten einde. Om het jaar leuk met elkaar af te sluiten organiseren wij op zaterdag 16 december het Kersttoernooi. Wie wordt dit jaar onze kerstkampioen?  Het toernooi start om 13:00. Zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent om een oliebol te eten, in te spelen en je om te kleden in je mooiste kerst outfit.   Het toernooi zal gespeelt worden in 2 of 3 verschillende groepen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Je wordt ingedeeld op klasse en rating. Het maakt dus niet of je jeugd of senioren speelt. Iedereen mag meedoen!  Na het gezellige kersttoernooi is het tijd om een hapje te eten. Er zal een lopend Chinees buffet klaar staan en je kunt gezellig aan de bar blijven hangen voor een drankje.

Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website:  www.ttvdordrecht.com/kersttoernooi  of via: jeijgelsheim@gmail.com

 

Praktische informatie

Datum: 16 december 2023

Tijd: 13:00 – 18:00

Prijsuitreiking: +/- 18:30

Buffet: na de prijsuitreiking

Inschrijven: www.ttvdordrecht.com/kersttoernooi

Sluitingsdatum inschrijven: 9 december 2023

Kosten alleen toernooi: €2,50

Kosten toernooi + buffet: €12,50

Kosten alleen buffet: €10,00

 

Programma 

Het toernooi start met de poules om 13:00 in 2 of 3 verschillende groepen (ingedeeld op basis van rating en/of klasse).  De beste uit de poules gaan naar het hoofdtoernooi.  De overige spelers gaan naar het verliezerstoernooi, gevolgd door de knock-out rondes. De finales staan gepland om 17:30.

We hopen jullie allemaal te zien op 16 december!

Groetjes,
Toernooicommissie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.