Kerst laddertoernooi

Kerst laddertoernooi

Op vrijdag avond 23 december houden we een gezellig kerst laddertoernooi! Doe jij ook mee? Hieronder vind je alle praktische informatie.

Praktische info

Datum: vrijdag 23 december 2022
Inloop:  19:30
Tijd: 20:00 – 23:00
Wat: Kerst laddertoernooi
Inschrijven: via de website https://ttvdordrecht.com/laddertoernooi/of mailen naar jeijgelsheim@gmail.com
Sluiting inschrijving: 21 december 2022


Inschrijven toernooi

Het laddertoernooi

Om 19:30 is de inloop voor het toernooi. Wij zorgen dat de oliebollen en de kerstkransjes klaar staan! De toernooi commissie maakt als iedereen binnen is, alle naam briefjes voor op de ladder.

Het laddertoernooi wordt ingedeeld op basis van de mensen die aanwezig zijn. Iedereen krijg een briefje met zijn of haar naam daarop. Deze worden random op de ladder geplaatst. Alle leden (ongeacht jeugd of senioren en niveau) kunnen meespelen en ook tegen elkaar spelen. Op deze manier speel je ook tegen leden waar je normaal gesproken misschien niet tegen speelt. De ladder is in de vorm van een piramide. Deze piramide bestaat bovenaan uit 2 spelers, en elke rij daaronder heeft een speler meer. In het laddertoernooi is het de bedoeling dat spelers elkaar uitdagen om een plekje hoger op de ladder te komen. Daag je iemand uit en win je? Dan wissel je van plaats op de ladder. Daag je uit en verliest de speler die uitgedaagd heeft, dan blijven beide spelers op dezelfde plaats staan.

Om het voor iedereen leuk te maken, mag je maximaal 2x achter elkaar uitgedaagd worden of 2x achter elkaar zelf iemand uitdagen. Dit geld natuurlijk niet voor de onderste rij, die kunnen alleen uitdagen. Dit geld ook niet voor de bovenste rij, deze kunnen alleen uitgedaagd worden.

Tussen 20:00 en 22:30 mag je zoveel potjes spelen als je wilt. Om 22:30 kijken wij welke 2 spelers bovenaan zijn geëindigd op de ladder. Deze 2 spelers spelen een finale om de winnaar van het toernooi te bepalen. Voor de winnaar is er uiteraard een leuk prijsje.

Om 23:00 sluiten we het toernooi, maar kun je natuurlijk blijven hangen voor een gezellig hapje en een drankje!

Geen reactie's

Geef een reactie