Onze kampioenen voorjaar 2023

Onze kampioenen voorjaar 2023

Regulier 2 – 2e klas
De laatste wedstrijd van Davina, Thijs en Klaas was meteen de kampioenswedstrijd tegen directe concurrent ATTC EVO-Tech-XL 2. Met 3 punten achterstand moest er met 3-7 gewonnen worden in de uitwedstrijd in Alphen aan den Rijn.
De thuis wedstrijd resulteerde in een 5-5 gelijk spel, dus het zou geen zekerheidje worden. En ATTC hoefde er ‘maar’ 4 te winnen. Dat bleek voor hen zeer goed mogelijk, want na 6 wedstrijden stond het 3-3. Zij hoefde er nog maar 1, Dordt nog 4.
Toch wisten Thijs (2x), Davina en Klaas deze wedstrijden knap te winnen en kon het kampioenschap binnen gehaald worden!
p.s. ook mede tot stand gekomen door vaste stand-in Johan en invaller Nino:) !
Regulier 5 – 3e klas
Vorige week donderdag was de laatste wedstrijd van dit team, bestaande uit Shi Fan, Jackson, Dima en Silvan. Eerste 3 genoemde maakte het nog spannend wie er kampioen ging worden. Op bezoek bij Xerxes werd er met 3-7 verloren, waardoor concurrent Papendrecht nog de gelegenheid had er met het kampioenschap vandoor te gaan. Hiervoor moest echter 24u gewacht worden en moest Papendrecht met minimaal 9-1 winnen. Uiteindelijk is het 6-4 geworden en konden de heren van Dordt 5 de handen in de lucht gooien voor het kampioenschap!
Regulier 6 – 5e klas
Met zelfs nog een inhaalwedstrijd te spelen, weten Cor, Ton, Mike en Ramin al zeker dat ze kampioen zijn geworden. Vorige week werden de nodige 6 punten behaald om niet meer afhankelijk te zijn van directe concurrent Pitt 75 6. Als je de uitslagen er op nagaat zal de laatste wedstrijd minimaal een gelijk spel gaan worden. Verliezen heeft dit team namelijk nog niet gedaan dit seizoen! Knap gedaan heren.
Regulier 7 – 6e klas
Bij ons senioren kennen we een aantal leden die zowel Regulier als Duo spelen. Maar dit team pakt het nog breder op: Regulier en Jeugd tegelijk. Voor jullie beeld: Meestal op vrijdagavond een Seniorenwedstrijd en zaterdagvroeg weer een Jeugdwedstrijd. Petje af.
Vorig jaar hadden Melchior, Lars en Iris al afzonderlijk van elkaar een aantal wedstrijden DUO gespeeld om ervaring op te doen bij de senioren. Dit seizoen werd er besloten om samen met vaste Stand-In Sean een eigen team regulier op te zetten. En dit slaagde met vlag en wimpel. Hun ratings zijn door dit geslaagde seizoen flink toegenomen, waardoor een aanvraag in de 4e klas niet zou misstaan.
Geen reactie's

Geef een reactie