Onze kampioenen

Onze kampioenen

Ook dit seizoen kunnen wij weer veel kampioenen feliciteren. Hieronder vertellen wij meer over onze kampioenen, waar we als vereniging natuurlijk enorm trots op zijn!

TTV Dordrecht team 6
Team 6, bestaande uit: Sonja van Oeveren, Cor Slotboom, Ramin Vasseghi, Annelies Boet-van Klaveren, Mike Schram en Henk Blom is een erg groot team (misschien wel de grootste van de club?). Het kampioenschap is dus zeker een team prestatie in dit grote team. Ze hebben een mooie verdeling gemaakt, zodat iedereen zijn of haar kracht kon laten zien achter de tafel.
Dit team is een goed voorbeeld dat je kampioen wordt tegen de “kleintjes”, ze verloren namelijk twee keer nipt van de concurrent maar wonnen dik van alle andere teams, op deze manier hebben ze knap het kampioenschap binnen gesleept.
Hulde!

TTV Dordrecht duo team 12
In dit team verschenen Mike Schram, Peter Merks en Diana Henneken achter de tafel. Ze sloten de competitie af met een ware thriller op de laatste wedstrijddag.
Eerder verloren ze nog tegen de concurrent, maar op de laatste dag werd er toch van de concurrent gewonnen met 3-2.
Uiteindelijk werd team 12 kampioen door 1 punt meer te halen dan hun concurrent DFC. Wij wensen team 12 veel succes volgend seizoen in een klasse hoger.

TTV Dordrecht duo team 7
In dit team speelde Bauke Tuinier en Kees van Werd. In de poule werd er door 3 verenigingen gestreden om de felbegeerde 1e plaats.
Het was dus een erg spannende competitie. Daarnaast speciale aandacht naar Kees, die erg grote stappen heeft gemaakt dit seizoen!
Op de laatste wedstrijddag pakten ze de volle punten en verzekerde ze de 1e plek met 1 punt verschil op de concurrent.

TTV Dordrecht duo team 6
In dit team een aantal namen die we al eerder zijn tegengekomen in dit verslag, namelijk Ramin Vasseghi, Frank Blankenstijn en jawel nogmaals Cor Slotboom.
Het hele seizoen heeft dit team erg goed gespeeld, we kunnen ze maar op 1 mis stapje tegen Atlantic betrappen.
Maar zonder twijfel  gingen ze soeverein door naar het kampioenschap!
Chapeau!

TTV Dordrecht duo team 3
Het laatste team dat kampioen werd is duo team 3, bestaande uit Stefan Brokerhof, Thijs de Wildt en Jackson Hu.
Zelf hadden ze niet verwacht dat ze kampioen zouden worden, aangezien NN-Rotterdam wel eens te sterk zou kunnen zijn.
Waar ze in de reguliere competitie op bijzondere wijze het kampioenschap net misliepen, namen ze sportief revange in de duo.
Een mazzeltje doordat bij concurrent vaak een invaller nodig was, maar desalniettemin een erg knappe prestatie van het team.
Dordt 3 kan zich nu opmaken voor de 1e klasse!

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd! En voor de teams die het dit jaar (net) niet hebben gehaald, er is altijd weer een volgend seizoen!
Daarom wensen we jullie allemaal veel succes en speelplezier volgend seizoen!

Wil je in de tussentijd toch nog een balletje komen slaan?
Vergeet je dan ook niet op te geven voor het kersttoernooi op 20 december!

Geen reactie's

Geef een reactie