Proeftraining gevorderden 21 juni – Niels Aarden

Proeftraining gevorderden 21 juni – Niels Aarden

Zoals jullie misschien al hebben opgemerkt, hebben wij (Jessica, Tamara en Ton) de afgelopen tijd een aantal zaken geïnventariseerd, besproken en geregeld rondom een gevorderde training voor de spelers uit de 3de klasse en hoger.

Afgelopen week hebben wij een leuk gesprek gehad met trainer Niels. Sommige zullen Niels al kennen als trainer van vroeger of misschien vanuit de jeugd. Samen zijn we tot het idee gekomen om een proeftraining te organiseren. Hierin zal Niels zichzelf voorstellen, zijn idee voor de trainingen presenteren en zullen we natuurlijk ook gaan tafeltennissen. Indien deze proeftraining van beide kanten bevalt, dan zullen wij na de zomervakantie gaan starten met de training.

De proeftraining staat gepland op dinsdag 21 juni van 20:00 – 21:30. De dinsdag van 20:00 – 21:30 zal tevens ook de dag en tijd worden wanneer we na de vakantie daadwerkelijk gaan starten met de trainingen.

Hoe we dit verder praktisch en financieel gaan doen zullen Tamara en ik samen met het bestuur gaan bespreken.

Wat voor nu belangrijk is, als je mee wil doen aan de proeftraining op dinsdag 21 juni, dan kun je je aanmelden via de whatsapp groep. Zit je hier nog niet in, maar hoor je er wel, neem dan even contact op met Jessica via 06-57551783. Zorg dat je even duidelijk laat weten of je erbij bent, dan kunnen wij er qua ruimte en aantal mensen rekening mee houden. Laat dit in ieder geval uiterlijk op maandag 20 juni weten.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over het trainen als wij.
Hopelijk zien we jullie allemaal op dinsdag 21 juni.

Geen reactie's

Geef een reactie