Training 50+ groep

Training 50+ groep

Britt Eerland (Olympische Spelen Tokyo) en Michel de Boer (nederlands kampioen 2021) stoppen met tafeltennis.
Ze hebben gehoord dat de 50+groep van TTV Dordrecht gaat trainen. Een toekomst op topniveau is derhalve voor hen niet meer weggelegd. Joop, Harry, Wim, Margo, Sonja, Petra en alle anderen gaan de tafeltennisladder beklimmen. Op naar de top.

 

Henk zei: Jullie zullen het nooit goed leren, want jullie trainen niet. Men had er wel oren naar, om dat wél te doen En dat is een hele stap. Je houdt al jaren je batje verkeerd vast, staat fout achter de tafel en serveert van je hand af, Gewoon zoals je het lekker vindt. Én waardoor je dus lekker van tafel geslagen wordt door degene die wél serieus getraind hebben.
We verlaten nu onze comfort-zone en gaan trainen onder de vakkundige leiding van Ben Jacobus. De animo is zo groot dat er
zelfs twee groepen zijn. Groep 1 begint om 13.00 uur en groep 2 om 14.00 uur. De tien lessen starten op dinsdag 6 september 2022. Heb je je niet opgegeven, maar wil je alsnog meedoen, geef je op bij Sonja Er wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd.

 

Dat het een combinatie van leerzaam en leuk mag worden. We kunnen in ieder geval niet zeggen dat er geen bal (letje) aan is.

 

Geen reactie's

Geef een reactie