TTV Dordrecht Op het NK

NK tafeltennis

TTV Dordrecht Op het NK

Een aantal spelers van onze vereniging mochten zich opmaken voor een weekend met top tafeltennis.
Waaronder bij de dames Tamara Bakker, Jessica Eijgelsheim en Sjoukje Knobbe en bij de heren William Mijdam, Laurens Langeveld, John Smidt, Narada Sluisdam, Stefan Brokerhof en Kevin Waalboer.

Genoeg spelers om een grote kans te maken dat er wel een hoge ogen gaat gooien dit weekend, zou je zeggen.
Helaas was dat dit jaar niet het geval. Vrijwel elke speler vond zijn Waterloo al in de poulefase.
Alleen John Smidt, onze kersverse aanwinst bij onze vereniging, drukte zijn stempel in het enkelspel. Hij kwam heel knap zijn poule door maar moest bij de laatste 16 ook zijn tegenstander feliciteren. In het damesenkelspel eindigde Jessica samen met twee andere speelsters in haar poule op de 1e plek op dezelfde eindscore. Ook de gamescores bleken hetzelfde waardoor het aankwam op punten tellen. Helaas kwam Jessica daardoor op de 3de plek en moest ze ook het toernooi verlaten.

In het dubbelspel was er meer succes. Bij de dames werden Tamara en Jessica 2de in de poule en plaatsten zich voor het hoofdtoernooi. Ook Sjoukje en haar gelegenheidspartner Hilde plaatsten zich voor het hoofdtoernooi waar ze uiteindelijk net als Jessica en Tamara in de kwartfinale hun tegenstander moesten feliciteren met de overwinning.

Ondanks het uitblijven van bekers om mee naar huis te nemen, zijn er zeker mooie wedstrijden gespeeld en gewonnen. Wedstrijden die op papier misschien verloren hadden moeten worden.

Al met al was het een goede voorbereiding op het komende seizoen.
En kunnen we misschien volgend jaar de prijzenkast weer aanvullen.

We moeten misschien concluderen dat het dit jaar te sterk voor Dordt was.

Geen reactie's

Geef een reactie