Verslag kersttoernooi

Verslag kersttoernooi

Op vrijdagavond 23 december stond het kerst laddertoernooi gepland.

Op deze avond hebben we met spelers van alle leeftijden en niveaus gestreden om de hoogste plek op de ladder. Om half 8 kwamen de eerste spelers binnen, die onder het genot van een oliebol en een glaasje glühwein of chocomelk de loting van het toernooi afwachtte. Onze barman Ton heeft de hele avond goed voor ons gezorgd, bedankt daarvoor!

Met 35 deelnemers was het een gezellige boel! Om 8 uur opende de toernooi commissie (Jessica & Tamara) het toernooi. Alle spelers werden willekeurig op de ladder geplaatst. Zo heeft iedereen een kans om bovenaan op de ladder te eindigen. Om bovenaan de ladder te komen daagden spelers elkaar uit. Won je? Dan mocht jouw kaartje een plekje omhoog. Verloor je? Dan bleef je op dezelfde plaats hangen of ging je een plaatsje naar beneden.

Leuk om te zien dat iedereen elkaar uitdaagde! We zagen een hoop spelers die normaal nooit tegen elkaar spelen de leukste en spannendste wedstrijden spelen. Na ongeveer 2,5 uur spelen. Werd om half 11 de finale gespeeld tussen de spelers op de bovenste trede van de ladder. Deze finale werd gespeeld tussen William en Niels.

Na 5 spannende sets won Niels uiteindelijk van William en werd daarmee kampioen van het laddertoernooi. Deze 2 sterspelers gingen naar huis met een ster van chocolade. Na het toernooi bleven de meeste spelers nog even gezellig hangen voor een extra glaasje glühwein met hapjes.

Alles bij elkaar kijken we terug op een gezellige avond. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en tot volgend jaar!

 

Geen reactie's

Geef een reactie