Competitie tijdelijk stopgezet

Competitie tijdelijk stopgezet

Zojuist is het onderstaande bericht van de bond binnengekomen.
De competitiewedstrijden van senioren en jeugd gaan vanaf vandaag, 12 maart tot minstens 31 maart niet door.

De club blijft gewoon open op de voor ons normale tijden. We laten het aan jullie zelf over om te bepalen of je wilt blijven spelen en trainen de komende tijd. Als club blijven we dat gewoon faciliteren.

Laat het ons weten indien er vragen mochten zijn.

  • Remco – Senioren competitie
  • Ton – bardiensten e.d.
  • Mike – Jeugd (competitite) en overige vragen

Hieronder het volledige bericht van de NTTB


Beste sportvrienden,

 De NTTB heeft net op haar site het volgende bericht geplaatst: De NTTB volgt het advies van NOC*NSF. We roepen onze leden met klem op om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Aanleiding voor deze beslissing zijn de maatregelen genoemd tijdens de persconferentie op donderdagmiddag 12 maart van minister-president Rutte, minister Bruins en directeur Jaap van Dissel van het RIVM rondom COVID-19.

 Het volledige bericht is hier te vinden.

 De afdeling West volgt dit advies en vanaf heden avond, donderdag 12 maart tot 31 maart zullen er geen competitiewedstrijden plaatsvinden. Wij beseffen dat dit bericht laat komt, maar hopen dat u uw teams nog kunt waarschuwen voor ze naar de wedstrijden gaan.

 Mocht u nog vragen hebben, wil ik u verzoeken deze per mail aan mij te sturen om te voorkomen dat mijn telefoon volloopt.

Geen reactie's

Geef een reactie